Adatvédelem

SZERZŐI JOGOK ( 2011. évi CXII. sz. )                      ADATVÉDELEM ( 1999 évi LXXVI tv. )A Kiadó kijelenti, hogy ezen a web oldalon található valamennyi hír, adat, információ tartalmának pontosságáért, valódiságáért minden tőle elvárhatót megtesz és elkövet.

A felhasznált forrásokat, anyagokat a lehető legnagyobb körültekintéssel választja ki, de a tartalomnak a pontosságával és valódiságával kapcsolatban semmilyen közvetlen vagy közvetett felelősséget nem vállal.

A honlapon található adatok, információk a Kiadó tulajdonát képezik. Az oldal tartalmának ingyenes vagy ellenérték fejében történő szolgáltatásként való felhasználása, valamint további felhasználása csak a Kiadó előzetes engedélyével és csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.

A web oldalon található más kivülálló harmadik személyek által működtetett külső honlapokra mutató kapcsolatokkal és linkekkel kapcsolatban a Kiadó semmilyen felelősséget nem vállal, felhasználóink csak saját felelősségükre használhatják, mert e tekintetben az adatkezelés, felhasználás, tárolás biztonságát nem garantáljuk.