Vonóhoroggyár Magyarország szívében

A kecskeméti ACPS Automotive Kft. kiváló példa a dinamikus és töretlen cégfejlődésre, évről-évre több mint 1 millió darab vonóhorog hagyja el a gyártósorokat, rekord árbevételekkel kísérve.


Tari Tivadar Péter, Kocsis Krisztina, Kiss István, Gajda Pál, Gottschall  Gergely, Hidasi Gábor, Géczi Ferenc


Az ország egyetlen nagyüzemi vonóhorog gyártója ezt a hatalmas mennyiséget hegesztőrobotok, CNC megmunkáló gépek és szerelősorok önerőből történő finanszírozásával és folyamatos telepítésekkel éri el.
A gyártott termékpaletta teljes egészében lefedi a piaci igényeket: a fixes és kivehető vonógömbös horgok mellett, többfajta lökhárító alá elrejthető, be- és kihajtható rendszerek gyártása is zajlik. Az 1000 főt foglalkoztató üzemben a termelés mellett kiemelkedő szerep jut a fejlesztésre is, ugyanis az autópiacra gyártott termékek mindegyikét Magyarországon fejleszti egy 40 főt foglalkoztató fiatalos, innovatív fejlesztőmérnökségi osztály.

A korszerű autóipari szabványoknak megfelelő működést és használhatóságot egy 450 négyzetméteres tesztlabor biztosítja, amit az új követelményeknek és vevői igényeknek megfelelően folyamatosan bővítenek próbapadokkal és mérőberendezésekkel.
A kifogástalan logisztikai támogatásról az országos szinten is egyedülállóan modern, 7500 négyzetméteres készáru raktár gondoskodik.
A cég vezetése évek óta töretlenül együtt dolgozik. Továbbra is Gajda Pál irányítja a kecskeméti gyárat a képen balról jobbra láthatóak Tari Tivadar Péter, minőségügyi vezető, Kocsis Krisztina személyzeti vezető, Kiss István fejlesztési vezető, Gajda Pál gyárigazgató, Gottschall Gergely pénzügyi vezető, Hidasi Gábor ellátási lánc vezető és Géczi Ferenc operációs vezető segítségével.

Advanced Carrier
& Protection Systems
H-6000 Kecskemét . Kadafalva-Heliport .
11751/43 . Hungary