Hajózzon a boldogság felé

Ha igazi szuperlatívusz-útra kívánkozik, ahol minden a legszebb, legjobb, legnagyobb, legmodernebb, akkor meg kell ismernie a Celebrity Cruises flottáját. Ezek a luxushajók igazi, vízen úszó városok színvonalas szórakozási lehetőségekkel és fantasztikus szolgáltatásokkal. Fedélzetükön mindent megtalál, ami a pihenéshez és kényeztetéshez kell: wellnes és spa, kaszinó, vásárlóutca, bárok, éttermek, kávézók, színház... próbálja ki, s meglátja, hogy egy profi csapat várja Önt a fedélzeten! Ennek a flottának a legfiatalabb tagja a Celebrity Reflection, a különleges alkalmakra tervezett egyik legújabb hajómodell, egy igazi ötcsillagos úszó sziget.

A hajó kényelmes, tág tereket, kabinokat kínál az utasoknak, hagyományos és tematikus éttermekkel, a legújabb innovációkkal szolgáló wellness-részleggel, medencékkel, színháztermekkel és ezernyi szórakoztató programmal. A tökéletes kikapcsolódás biztosítása mellett a személyzet az ünnepi alkalmakra is felkészült. Lánykérés vagy nászutas meglepetés, esetleg házasságkötés az óceán közepén, lakodalom a fedélzeten – a hajó és legénysége segít, hogy a különleges ünnep maradandó emlékké váljon. A Celebrity Reflection európai és távoli úti célok felé is kínál utazásokat. Egyik legkülönlegesebb ajánlata, egy karibi utazás november 3-án veszi kezdetét az Egyesült Államokban, Floridában, hogy aztán Honduras, Mexikó, Costa Rica, Panama, Kolumbia érintésével, két héttel az indulás után az óceánjáró ismét Floridában kössön ki. Aligha lehetne ideálisabb nászutat elképzelni egy romantikus tengeri útnál. Életünk egyik legmeghatározóbb döntése egy olyan alkalom, melynek örömeit rendhagyó környezetben, a hétköznapoktól távol érdemes megélni. Egy felejthetetlen nászút az óceánon, vagy intim pillanatok a világ egy távoli, egzotikus zugában utolérhetetlen élmény és maradandó emlék a házasság nagykönyvében. A Celebrity Cruises a világ szinte bármelyik pontjára kínál ilyen rendhagyó élményeket ígérő utazásokat, házasságkötéshez, nászúthoz vagy hasonló ünnepi alkalmakra. Boldogító igen a karibi tengerparton, meghitt, intim pillanatok a mediterrán vidéken vagy különleges felfedező kirándulás a Távol-Kelet partjainál: kalandvágyunktól, temperamentumunktól, az alkalomtól függően választható utakkal ünnepelhetjük meg életünk fontos pillanatait. A mintegy 280 választható úti cél a világ szinte minden pontjára elvezetheti az ifjú házasokat, de nemcsak a végállomás, hanem maga a hajóút is igazán különleges élmény.
Az utóbbi évtizedek legpompásabb új hajói ezek! A Solstice osztály hajói a világ legnagyobbjai és legmodernebbjei közé tartoznak. A fedélzeti lakókörnyezet kialakításához az utazás legtapasztaltabb műértőinek, – a Celebrity Leading Ladies – segítségét kérték a tulajdonosok, ennek eredményeként olyan szobák jöttek létre, amelyek művészi kialakításúak, de átlagosan 15%-al nagyobbak is, mint a többi Celebrity hajó kabinjai. A szobák, lakosztályok 90%-a az óceánra néz, és a legtöbbnek van saját erkélye.
Az egyik állomás Aruba, ahol a holland és a karib hangulat pikáns elegye minden itt töltött pillanatban meghatározó, legyen szó az ételekről vagy akár Aruba élettel teli, színpompás fővárosának épületeiről. Kötelező meglátogatni a Reneszánsz piac elbűvölő butikjait, és mindenképpen időt kell szakítani a sziget felfedezésére. De ha Willemstad, Curacao az állomás helyszíne, akkor nem mindennapi élmény áthajtani a türkiz színű víztükör felett 56 méterrel feszülő Queen Juliana hídon, ahonnan talán a legfenségesebb látvány nyílik az egykori holland kolóniára. A régi piac helyszínére mindenképpen el kell látogatni, itt elvegyülhetnek a halaskofák egyéb árusok között, ahol talán még kóstolót is kaphatnak a frissen sült halakból. No és a Bermuda szigetek a Kelet-karib térség egyik gyöngyszeme. Három csodálatos szép kikötőből indulnak hajók a Karib-Tenger legizgalmasabb élményei felé. Sétáljon San Juan keskeny színes utcáin, búvárkodjon St. Maarten kék vízében, vagy pihenje ki magát az érintetlen szépségű Bermudán.